Овца или вълк 2 (2018)

5.450 votes
Режисьор
Vladimir Nikolaev
Сценарист
Vladimir Nikolaev, Robert Lence
Жанр
Анимация, Комедия, Приключенски
Година
2018
Премиера в България
18 Октомври 2019
Държава
Russia
Продължителност
85 мин.
Трейлър на Овца или вълк 2 (2018)
5 / 5 - 1 vot
750
10
0
В предната част Грей показа на всички, че е достоен водач, като направи невъзможното и обедини вълци и овце. Сега те съжителстват заедно. Но сега се появяват нови животни, които с поредица от машинации, отново пораждат враждебност.
Вълци и овце живеят спокойно в приказен град. Примирението бе създадено след като новия лидер на вълците, самият Грей, имаше магия, поради която му растяха рога. Той трябваше да се преструва на овца и да живее сред тях. Така той изпита всички “удоволствия” от това да бъде уплашено животно и почти не се превърна в плячка на събратята си.

Той живее заедно с любимата си Бианкам и поддържа реда, като водач. Благодарение на смелите му дела, се дължат спокойните дни на всички животни. Оттогава насам животът в града се подобри, страхът и горчивината са изчезнали. Всеки ден се повтарят като едни и същи, всички се забавляват и се чувстват добре. И така може да продължи дълго, ако не се бе появило едно събитие, което породи хаос в града.

Градът е посетен от неканени гости – малка овца и полярна лисица, които са на път да нарушат спокойствието. Всички ги посрещат гостоприемно, без да очакват, че пристигането им ще донесе смъртна опасност и отново ще доведе до началото на забравената война. 

Грей отново ще трябва да бъде този, който ще свърже воюващите кланове и ще поведе всички към победа над машинациите на коварните гости. И неговите верни приятели Бианка, овенът Моз, овцата Лира и чайката Клиф несъмнено ще му помогнат в това. 

Приключенията на вълците и овцете все още продължават!

Всички части

  1. Овца или вълк (2016)
    Овца или вълк (2016)
  2. Овца или вълк 2 (2018)
    Овца или вълк 2 (2018)