Шазам (2019)

7.1238 220 votes
Актьори
Zachary Levi, Asher Angel, Mark Strong
Режисьор
David F. Sandberg
Сценарист
Henry Gayden
Снимки
Toronto, Canada, Ontario
Жанр
Sci-Fi, Екшън, Фантастика
Година
2019
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
2 ч 12 мин
Трейлър на Шазам (2019)
4 656
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Шазам (2019)
Били беше съвсем обикновено дете, до момента в който среща магьосника Шазам. Той му даде сила, с която да се превръща в капитан Марвен. Но с голямата сила идват и големите предизвикателства.

Shazam! (2019)

Всички ние имаме супергерой в себе си. Но за да излезе от нас, трябва само една малка магия. Това се случва с тийнейджъра, Били Батсън който в обикновения си живот работи като радиорепортер. Един ден прави съдбоносното запознанство с могъщ магьосник на име Shazam. Чрез него той не само, че научава за тайни космически познания, но и получава суперсила. От сега нататък щом изрече името на магьосника се превръща в капитан Марвел – най-могъщият смъртен, който светът някога е виждал. Неговите способности са комбинация от силите на шест герои от древния свят, които формират мъдростта на Соломон, силата на Херкулес, издръжливостта на Атлас, силата на Зевс, смелостта на Ахил и бързината на Меркурий.

Въпреки че е дете, мощното тяло на Шасам дава на тийнейджъра суперсили, с които той в началото ползва просто за забавление. Можеш ли да летиш? Има ли рентгеново зрение? Можете ли да хвърля мълнии от ръцете си? А можете ли да пропуснете изпитите? Как ще използва силите си в границата на неразумното детство? Разбира се, Били ще трябва да контролира тези сили за да се защити срещу силите на злото, управлявани от доктор Тадеус Сиван.