Смъртта може да почака
Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

Шан-Чи и легендата за десетте пръстена (2021)

878 120 votes
Актьори
Simu Liu, Tony Chiu-Wai Leung, Awkwafina
Режисьор
Destin Daniel Cretton
Сценарист
Destin Daniel Cretton, Dave Callaham
Снимки
Moore Park, Sydney, New South Wales, Australia
Жанр
Екшън, Приключенски, Фантастика
Година
2021
Премиера в България
Държава
САЩ, Австралия
Продължителност
2 ч 12 мин
Трейлър на Шан-Чи и легендата за десетте пръстена (2021)
4 804
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Шан-Чи и легендата за десетте пръстена (2021)
Шан-Чи не иска да следва престъпните действия на баща си, който е начело на терористична организация, а да използва бойните си умения за добро. Двамата се превръщат в смъртни врагове.
Шан-Чи е израснал като син на китайски бизнесмен в отдалечено имение в Китай. Откъснат от външния свят, детството му е всичко друго, но не и нормално. Години наред има интензивно обучение по бойни изкуства от баща си Вену, през които е развил несравними умения. Въпреки това младежът се опитва да изгради нормален живот в Сан Франциско. Само години по-късно той научава истинската причина, поради която е трябвало да следва упоритото обучение: вярвайки, че служи на добра кауза, баща му го е подготвил за мисия, която е всичко друго, но не и праведна. През всички тези години, той е бил подготвян от тайната терористична организация на Десетте пръстена. Шан-Чи се отказва от баща си и започва нов живот. Но скоро миналото му го застига и между двамата мъже избухва остър конфликт, който ги превръща в смъртни врагове, игнорирайки всички семейни връзки. Заедно с най-добрата си приятелка Кати се опитват с всички сили да спрат престъпните машинации на бащата му и променят хода в борбата срещу злото.

Шан-Чи и легендата за десетте пръстена (2021) Плакат Шан-Чи и легендата за десетте пръстена (2021) Плакат Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (2021) Poster 2

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички