Повелителят на дракони
Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

Шан-Чи и легендата за десетте пръстена (2021)

Актьори
Simu Liu, Fala Chen, Awkwafina
Режисьор
Destin Daniel Cretton
Сценарист
Destin Daniel Cretton, Dave Callaham
Снимки
Moore Park, Sydney, New South Wales, Australia
Жанр
Екшън, Приключенски, Фантастика
Година
2021
Премиера в България
Държава
САЩ, Австралия
Трейлър на Шан-Чи и легендата за десетте пръстена (2021)
443
Абонирай се за YouTube канала ни
Шан-Чи не иска да следва престъпните действия на баща си, който е начело на терористична организация, а да използва бойните си умения за добро. Двамата се превръщат в смъртни врагове.
Шан-Чи е израснал като син на китайски бизнесмен в отдалечено имение в Китай. Откъснат от външния свят, детството му по нищо не прилича на нормално. Години наред има интензивно обучение по бойни изкуства от баща си Вену, през които е развил несравними умения. Въпреки това младежът се опитва да изгради нормален живот в Сан Франциско. Само години по-късно той научава истинската причина, поради която е трябвало да следва упоритото обучение: вярвайки, че служи на добра кауза, баща му го е подготвил за мисия, която е всичко друго, но не и праведна. През всички тези години, той е бил подготвят от тайната терористична организация на Десетте пръстена. Между двамата мъже избухва остър конфликт, който ги превръща във врагове и поставя на изпитание семейните връзки. Ментора и ученика се сблъскват, изпитвайки своите умения. Шан-Чи и неговата приятелка се опитва с всички сили да спрат престъпните машинации на бащата му и променят хора в борбата срещу злото.
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички