Повелителят на дракони
Shadow and Bone

Сянка и кост (2021)

7.935 320 votes
Сезон 1
8 епизода
Актьори
Jessie Mei Li, Archie Renaux, Ben Barnes
Сценарист
Eric Heisserer
Снимки
Budapest, Hungary
Жанр
Драма, Екшън, Фантастика
Година
2021
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на Сянка и кост (2021)
627
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Сянка и кост (2021)
Алина има специални сили, с които защитава народа си от ужасни гигантски същества, които се появяват от мистериозна сянка.

Алина не е нищо специално – тя е млад войн и картограф, която живее в Равка. Нейната страна е под постоянната заплаха на съседните си държави. Освен това, царството е разделено от ивица земя, в която винаги има неестествен ужасен мрак, непрогледна тъмнина, населена с огромни чудовища. Един ден тя трябва да достигне другата срана на Ревка, която е разделена от загадъчната тъмнината. Когато са атакувани от създанията в сянката, внезапно се проявява невъобразима сила, която унищожава зверовете. Но в същност с такава сила разполага единствено техния крал Кириган. Но защо то до сега не е видял нейна дар?

Заедно с Кириган те трябва да бранят страната си. Но нейната сила не достатъчно голяма за да спаси страната си. А освен това, новооткрития дар ще ѝ донесе и много опасности. За да увеличи силите си, тя трябва да намери  мистичен бял елен.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички