Черната вдовица

Серджио (2020)

6.17 310 votes
Актьори
Wagner Moura, Brían F. O'Byrne, Ana de Armas
Режисьор
Greg Barker
Сценарист
Samantha Power, Craig Borten
Снимки
Thailand
Жанр
Драма
Година
2020
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 58 мин
Трейлър на Серджио (2020)
442
Абонирай се за YouTube канала ни
Историята на Серджо Виейра де Мело, дипломат на ООН считан от някои за супергерой на дипломацията, който със своя чар и умения за преговори успява да спаси живота на безброй хора по света.

Драмата на Netflix разказва истинската история на харизматичния старши дипломат на ООН Серджо, който прекара живота си със своята позиция в най-проблемните области на света. С големите си умения в преговорите той се занимава с президенти, революционери, военни престъпници и отстоява правата на обикновените хора. Точно когато се готви за по-спокоен и устроен живот с Каролина (Ана де Армас), на него му предстои една последна задача в Багдад. Тук достига своите физически и психологически граници, защото иракската столица потъва в хаос след американската инвазия. Задачата трябваше да бъде изпълнена бързо, но бомбено нападение едвам не срутва стените на централата на ООН, където се намира Серджо. Това предизвиква същинска борба за живот и смърт.

Този филм е базиран на реални събития и е адаптация на книгата на Саманта Пауър, носителка на награда Пулицър.

С участието на

  • Ana de Armas
    Ana de Armas
    Ана де Армас
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички