Смъртта може да почака
Sentinelle

Страж (2021)

4.77 090 votes
Актьори
Olga Kurylenko, Michel Nabokoff, Marilyn Lima
Режисьор
Julien Leclercq
Сценарист
Matthieu Serveau, Julien Leclercq
Снимки
Brussels, Belgium
Жанр
Драма, Екшън, Трилъри
Година
2021
Премиера
Държава
Франция
Продължителност
1 ч 20 мин
Трейлър на Страж (2021)
150
Абонирай се за YouTube канала ни
Преживяла ужасите на войната в Сирия, Клара (Олга Куриленко) едва ли може някога да бъде като всички останали. Но когато разбира че сестра ѝ е наранена от властен и богат руски олигарх, тя вижда смисъл в травматичното си минало. Тя е решена да му докаже, че никой няма достатъчно власт, да избяга от нейното отмъщение.

В сърцето на историята е 33-годишната Клара, войник и преводач на френската армия. В Сирия тя преживява няколко ужасни неща. След травматичните събития се премества на по-спокойно място: Ница. За разлика от войната в Сирия, френският морски град обещава усещане за дом и сигурност. Заедно със сестра си Таня, тя се опитва да води нормален живот и да забрави ужасите от миналото. Съвсем скоро този хубав живот разкрива своите тъмни страни. След една обикновена вечер в нощен клуб, Таня е бита и насилена. Това кара Клара отново да си спомни за войната и този път да използва военните си умения за да отмъсти заради сестра си. В резултат на това тя се сблъсква с безмилостен и властен мъж, който е си на руски олигарх. Но без значение кой и какъв е, никой не недосегаем или още по-малко безсмъртен.

В главната роля на френския филм застава Олга Куриленко, която вече има натрупан опит в екшън жанра.

С участието на

  • Olga Kurylenko
    Olga Kurylenko
    Олга Куриленко
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички