Втори шанс (2018)

5.820 200 votes
Актьори
Jennifer Lopez, Leah Remini, Vanessa Hudgens
Режисьор
Peter Segal
Сценарист
Elaine Goldsmith-Thomas, Justin Zackham
Жанр
Комедия
Година
2018
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 43 мин
Трейлър на Втори шанс (2018)
16 625
Абонирай се за YouTube канала ни
Maya (Дженифър Лопес) иска да гради кариера в сферата на рекламата и доказва, че нейната интелигентност е толкова голяма, колкото и университетската степен.

Second Act (2018)

Мая (Дженифър Лопес) е заета с ниско платена работа, като обикновена касиерка в супермаркет. Тя е лишена от възможността за израстване в кариерата, тъй като е само с колеж, както всички останали служители в супермаркета. Тя и съпругът ѝ Трей са убедени, че опитът е също толкова важен, колкото дипломата, която представлява само един лист хартия.

Тя е на 40 години, разочарована от нереализираните си мечти, вече е решена да промени живота си радикално, да захвърли зад гърба си всичко, което е било до момента и да започне отначало.

С помощта на най-добрата си приятелка, Джоан, Мая става консултант в Madison Avenue и всъщност е наета да направи голяма бизнес сделка. Настъпва момента в който тя трябва да покаже своите умения, придобити от личен опит и да докаже, че те са също толкова ценни, колкото тези, които се учат от книгите в университетите. Сега тя има втори шанс да промени живота си и да гради кариера в сферата на маркетинга.

Но има един голям проблем: автобиографията и нейният Facebook профил са напълно фалшиви и става все по-трудно да се измъкнем от тази лъжа.