Неукротимият Спирит
Seberg

Сибърг (2019)

5.86 400 votes
Актьори
Kristen Stewart, Zazie Beetz, Margaret Qualley
Режисьор
Benedict Andrews
Сценарист
Anna Waterhouse, Joe Shrapnel
Снимки
Los Angeles, California, USA
Жанр
Драма, Трилъри
Година
2019
Премиера
Държава
Англия, САЩ
Продължителност
1 ч 42 мин
Трейлър на Сибърг (2019)
193
Абонирай се за YouTube канала ни
Истинската история за емблематичната актрисата Джийн Сибърг, която през 60-те години е под наблюдение от ФБР, заради политическото си участие с чернокожия Хаким Джамал, като активисти за граждански права.

Актьорската икона Джийн Сибърг обърна гръб на Холивуд през 1957 г. само след три филма. Но през 1968 г. репутацията на режисьора  Жан-Люк Годар я застига и тя иска да участва във филма “До последен дъх (1960 )”, който я пренася във Франция. Повече от десет години след последния си филм, съвременната американка с поразително къса прическа отново става суперзвезда. Тя приема своя нов филм, като възможност да направи завръщане в Холивуд. Но освен страстта си към актьорство, тя се възхищава на активистите, които излизат на улиците в САЩ, агитират за граждански права и призовават за прекратяване на войната във Виетнам. Когато се връщане в САЩ,  тя се сприятелява с един от тях, както и си прави снимки с него и други от поддръжници на “Черната пантера”. Скандалът е огромен и ФБР е алармирано.

Докато движението за граждански права ескалира, амбициозния млад агент на ФБР, получава задачата да наблюдава актрисата. Той самия все още не може да разбере, как една актриса може да представлява заплаха? Фактът, че тя също е замесена с тъмнокожия активист Хаким Джамал, допълнително я прави мишена. Това не може да мине без опасности, защото в тази епоха разследващата агенция не търпи никакви политически противници. Наблюденията на ФБР се превръщат в заплаха, която я заставя да превърне кампания за граждански права в конспирация.

С участието на

  • Kristen Stewart
    Kristen Stewart
    Кристен Стюарт
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички