Вещиците

Грохот на ринга (2021)

Актьори
Terry Crews, Will Arnett, Ben Schwartz
Режисьор
Hamish Grieve
Сценарист
Matt Lieberman, Etan Cohen
Жанр
Анимация, Комедия
Година
2021
Премиера в България
Държава
САЩ
Трейлър на Грохот на ринга (2021)
693
Абонирай се за YouTube канала ни
В свят обитаван от чудовища, които са световни звезди по борба, тийнейджърката Уини си е избрала чудовище, което да обучи, с големите амбиции да измеси дългогодишния шампион.

В свят, в който чудовищата са сравнително опитомени и са огромна радост на зрителите, които гледат борба, младата Уини иска да следва големите стъпки на баща си и да участва в Лигата на чудовищата.

Като мениджър, Уини възнамерява да превърне в звезда по борба едно чудовище, което никога не е тренирало този спорт. В момента Чудовището “Могъщи пипала” се е задържало толкова дълго на върха, че вероятно няма да се намери претендент да го събори от трона. Затова тя поставя всичко на карта и избира голямото червено чудовище с рога Стив за да го обучи. Той е благосклонен и добър, но никога не е тренирал борба и не е в най-добрата си физическа форма. Освен Уини всъщност никой не вярва, че огромният аутсайдер има всичко необходимо, за да бъдеш шампион.

Анимацията е адаптация на романа Monster on the Hill от 2013 г. Както повечето филми, има различни заглавия, като например на немски е “Лигата на чудовищата”, а на английски rumble (грохот). Заглавието идва от често използвания израз “let’s get ready to rumble”.

Режисьорът Hamish Grieve преди това е участвал като художник в няколко филма на Шрек и Чудовища срещу извънземни, който беше режисьорския му дебют.

 

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички