Смърт край Нил

В кръг (2019)

7.2420 votes
Актьори
Ivan Barnev, Stefan Denolyubov, Assen Blatechki
Режисьор
Stephan Komandarev
Сценарист
Simeon Ventsislavov, Stephan Komandarev
Жанр
Драма, Криминален
Година
2019
Премиера в България
Държава
България, Сърбия
Трейлър на В кръг (2019)
18 374
Абонирай се за YouTube канала ни
Три двойки полицаи, патрулиращи в нощна София ще бъдат обединени от едни и същи ключови събития, които ще ни разкрият българската реалност на полицаите - това което трябва да правят и това, на което са принудени.

Продължение на филма “Посоки” от 2017 г. , сюжета на който беше около таксиметров шофьор, който ни показваше българската реалност през неговите очи, като всеки ден се среща с различи хора и изслушва техните истории. Продукцията е планирана да бъде трилогия и докато в предната част такситата бяха центъра на внимание, то сега това ще са полицейските автомобили. Действията се фокусират около полицаите на 3 различни патрулки, движещите се в София през нощта.

Идеята за сюжета произлиза от факта, че вечерно време в София редовно се виждат линейки, полицайки коли и таксита. Преди да започнат снимките, режисьора се среща с няколко полицаи и изслушва техните истории, како и целия филм е вдъхновен от десетките такива реални събития. Освен че филма иска да покаже каква е реалността в България, също така и да изобрази живота на полицаите и на тяхната психология. 

Действията се развива точно в нощта 9 срещу 10 септември на 2019 година, когато се навършват 30 години от падането на комунизма и берлинската стена. Поради това и премиерата се очаква да бъде около тази дата.

Всички части

  1. Посоки (2017)
    Посоки (2017)
  2. В кръг (2019)
    В кръг (2019)
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички