Тенет

Рок Дог / Rock Dog (2016)

5.94 460 votes
Актьори
Luke Wilson, J.K. Simmons, Eddie Izzard
Режисьор
Ash Brannon
Сценарист
Kurt Voelker, Ash Brannon
Снимки
Los Angeles, USA, California
Жанр
Анимация, Комедия
Година
2016
Премиера в България
Държава
САЩ, Китай
Продължителност
1 ч 30 мин
Бюджет
60,000,000
Трейлър на Рок Дог / Rock Dog (2016)
4 115
Абонирай се за YouTube канала ни
Бонди е куче пастир, което винаги е мечтало за съвсем различен живот - да бъде рок звезда и да свири на китара. Съдбата му се променя, когато той намира радио, което мотивира желанието му да стане музикант и да вземе съдбата си в свои ръце.
Бонди живее в един манастир в Хималаите и е щастливо куче, работата на което е пастирство. Но той има други планове за бъдещето си, които все още пази в тайна: той иска да бъде велик музикант на световната сцена. Баща му Khampa е по-малко ентусиазирани за мечтите на сина си и се опитва да го държи на разстояние от тези негови амбиции. Но един ден, когато над тях преминава самолет, от него пада радио. Той започва да слуша различни радио канали, които дават стимул на мечтата му. Така Бонди потегля към големия град докато мечтата му все още не е загаснала. Там се запознава с големи рок звезди, а през това време в родното му селце банда вълци, водена от сприхавия Linnux, искат да отмъкнат овцете.

С участието на

  • J.K. Simmons
    J.K. Simmons
    Джей Кей Симънс
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички