Смъртта може да почака
Riders of Justice

Riders of Justice (2021)

7.626 200 votes
Актьори
Mads Mikkelsen, Andrea Heick Gadeberg, Nikolaj Lie Kaas
Режисьор
Anders Thomas Jensen
Сценарист
Anders Thomas Jensen, Nikolaj Arcel
Снимки
Odense, Fyn, Denmark
Жанр
Драма, Екшън, Комедия
Година
2021
Премиера
Държава
Дания, Швеция
Продължителност
1 ч 56 мин
Трейлър на Riders of Justice (2021)
54
Абонирай се за YouTube канала ни
Маркус е войник, съпругата на който е случайна жертва на дерайлирал влак. Но неговата работа, го подтиква да мисли, че няма случайни неща.

Рицари на справедливостта (2021)

Войникът Маркус работи далеч от дома си. Но след инцидент с влакова катастрофа, при който жена му загива, той трябва да се върне, за да се грижи за дъщеря си. Малко след завръщането си, има изненадващо посещение от математика Ото, колегата му Ленарт и хакера Ементалер. Животът им не е от най-процъфтяващия, а изглежда че са обединени от лошия късмет на съпругата на Маркус. Те са направили озадачаващо откритие: жена му не е загинала случайно и нито дерайлирането на влака е такова. Едно от доказателствата е, че непознат мъж е слязъл от влака, точно преди инцидента. Това поражда съмнения у Маркус, че истинската трагедия би могла да бъде организираното убийство на ключов свидетел, а съпругата му е една от многото жертви, които са нужни за фон на прикриване на престъплението. Маркус започва отмъщение срещу банда мотористи, които са отговорни за всичко.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички