Революция Х (2018)

Актьори
Гери-Никол, Димитър Бербатов, Иван Иванов
Режисьор
Димитър Гочев
Сценарист
Димитър Гочев
Снимки
Лозенец
Жанр
Комедия
Година
2018
Премиера в България
Държава
Bulgaria
Трейлър на Революция Х (2018)
4.3 / 5 - 84 vot
53584
146
13
Продължение на култовия сериал, в който ще видим нови и стари звезди, дебютиращи актьори в нова светлина. В комедията има една отвлечена жена, един наркобос, млако престрелки и комедийни сцени.
С това заглавие стартира продължението на стария сериал “Революция Z”, който е режисиран от Димитър Гочев. Като ново изгряваща актриса в българското кино се явява Гери-Никол. Докато всички участници на продукцията бяха твърде скептични към нея, то тя надмина изчакванията им и ги изненада. Според мнозина във филма можем да я видим в нова светлина. Друг неочакван актьор, който ще застане до певицата е Димитър Бербатов. Той се въплъщава в героя Караваджо, ще бъде отново богат и известен, но няма да си играе на футбол, а на наркобос. Александър Сано и Мариан Вълев ще бъдат негови служите в незаконния бизнес. Криминален филм без жертви не може да има. Това ще бъде ролята на „яката дупара“ на българския поп и рап.

Останалите от актьорския състав за познатите ни лица от по-ранния филм – Иван Иванов, Мона Гочев и Иван Тишев. Тук ще видим и няколко звезди от култовия сериал „Под прикритие“.

Снимките бяха направен в морския курорт Лозенец, които продължиха близо 20 дена.