Смъртта може да почака
Respect

Респект (2021)

6.65 390 votes
Актьори
Jennifer Hudson, Marlon Wayans, Forest Whitaker
Режисьор
Liesl Tommy
Сценарист
Callie Khouri, Tracey Scott Wilson
Снимки
Atlanta, Georgia, USA
Жанр
Драма
Година
2021
Премиера
Държава
Канада, САЩ
Продължителност
2 ч 25 мин
Трейлър на Респект (2021)
133
Абонирай се за YouTube канала ни
Пътешествие през живота на певицата Арета Франклин от времето ѝ като дете чудо в Детройт, когато пее в евангелисткия църковен хор, до издигането ѝ в международна звезда с 18 награди Грами.

От ранна възраст Арета радва хората около себе си с гласа си и привлича внимание. В църковния хор на баща си надареното момиче пее със страст, разтапяйки сърцата на всички. Тя започва музикална кариера, като на 18-годишна възраст вече има договор със звукозаписна компания. Отсега нататък за нея всички врати са отворени. Постигнатата слава е не само сбъдната мечта, но сега има възможност да използва гласа си за нещо много повече от пеене. Тя става активистка за гражданските права, използвайки популярността си, за да привлече внимание към расовата дискриминация и оплакванията на чернокожите. Това решение не се харесва от нейните фенове. Въпреки всичко за Арета това е нещо повече от желанието на сърцето ѝ.

Една история изпълнена с борби и триумфи, бурен личен живот, разногласия и нещастия, които продължават да я водят до търговския успех с песни като Respect, A Natural Woman, Chain of Fools, или Think.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички