Повелителят на дракони
Resident Evil: Infinite Darkness

Resident Evil: Infinite Darkness (2021)

Сезон 1
4 епизода
Актьори
Stephanie Panisello, Nick Apostolides
Сценарист
Hiroyuki Kobayashi
Снимки
Chicago Illinois, USA
Жанр
Анимация, Екшън, Ужаси
Година
2021
Премиера
Държава
САЩ, Япония
Трейлър на Resident Evil: Infinite Darkness (2021)
92
Абонирай се за YouTube канала ни
Двама души трябва да се изправят пред нова опасност в апокалиптичен свят, в който е създадено биологично оръжие под формата на зомби епидемия.

В мрежата на Белия дом са открити следи от пробив, в който неупълномощени лица са отворили секретните досиета на президента. Агент Леон Кенеди е част от група хора, която трябва да разследва случая. Изведнъж обаче електрозахранването прекъсва и следва изненадваща атака от орда мистериозни зомбита, с които Леон и SWAT екипа трябва да се преборят.

Междувременно служителката на TerraSave Клер попада на озадачаваща рисунка на малко момиче, за което някога се е грижила. Момчето обаче е станало жертва на друга зомби атака. На следващия ден Клер посещава Белия дом, за да помогне за изграждането на благотворителна организация. Във Вашингтон се среща с добре познатия си Леон, на когото показва странната рисунка. Оказва се, че между избухването на зомби епидемията и рисунката има някаква връзка. Въпреки че втората инфекция от подобно биологично оръжие е на другия край на света, като че ли те има една и съща причина. Но това е само началото на поредица от ужасни събития.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички