Повелителят на дракони
Resident Alien

Местен извънземен (2021)

8.219 050 votes
Сезон 1
10 епизода
Актьори
Alan Tudyk, Corey Reynolds, Sara Tomko
Сценарист
Chris Sheridan
Снимки
Vancouver, British Columbia, Canada
Жанр
Драма, Комедия
Година
2021
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на Местен извънземен (2021)
197
Абонирай се за YouTube канала ни
Извънземен катастрофира на Земята и приема образа на човек за да живее необезпокоявано. След няколко месеца поставя под морален въпрос мисията си, свързана с унищожението на нищожното човечеството.

От името на междугалактическата власт извънземният Ха Ре е изпратен на планетата Земя. Той трябваше да хвърли обект от космическия си кораб, с цел унищожаване на нищожното човечество. Той обаче катастрофира в малък американски град. Тук приема самоличността на пенсионирания лекар Хари, за да може да живее без много шум. Поради неговите телепатични способности, хората не могат да видят истинския му вид, с изключение на малко момче, което Хари обявява за свой враг.

Изминават четири месеца от катастрофата, той научава английски език и опознава човешката култура. Най-много обича да гледа криминални филми, а сериалът Закон и ред е любимият му. Но един ден когато единственият лекар в града е убит, лекарят Хари трябва да се върне на работното си място. Той започва да помага в разследването, като се сприятелява с Аста, жена която първоначално е съмнителна към него, но в последствие се превръща в единствения му приятел на планетата.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички