Том и Джери
Reminiscence

Reminiscence (2021)

Актьори
Rebecca Ferguson, Natalie Martinez, Hugh Jackman
Режисьор
Lisa Joy
Сценарист
Lisa Joy
Жанр
Sci-Fi, Трилъри
Година
2021
Премиера в България
2021
Държава
САЩ
53
Учен открива технология, с която всеки човек може да преживее отново своите спомени или всичко, за което си помисли. Той използва технологията, за да открие изгубената си любов и мистерията около нея.
Представете си да можете да пътувате в собствените си мисли и спомени, и да премахнете стари грешки или неприятни моменти. Разбира се, че едно такова научно постижение, ще бъде полезно за всеки индивидуално. Под този претекст учена Ник (Хю Джакман) има бизнес, при който клиентите му могат да преживея отново собствените си преживявания. Животът му се променя, когато среща Мей (Ребека Фъргюсън), жена, която идва в офиса му единствено защото не може да си спомни къде е оставила ключовете си. Но тази среща много скоро ще се превърне в страстна романтика. Един ден Мей внезапно изчезва, без видима причина и Ник остава съсипан. Той ще направи всичко по силите си, за да я открие, което включва връщане назад във времето за да открие истината за жената, в която се е влюбил.

Сценаристката Lisa Joy едва ли си е представяла, че нейният сценарий е достигнал колосалните 1.75 милиона долара. Правата на научно-фантастичното приключение са придобити от компанията Legendary Pictures, която в миналото е работила в тясно сътрудничество с Warner Bros и е участвала в мащабни проекти като Черният рицар, Огненият пръстен и Генезис.

След неочаквания успех на HBO сериала Westworld, който тя и нейният съпруг създадоха, бъдещите сценарии на Лиза Джой вероятно ще се продават на подобни цени.

Актьорски състав

  • Hugh Jackman
    Hugh Jackman
    Хю Джакман
  • Rebecca Ferguson
    Rebecca Ferguson
    Ребека Фъргюсън
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички