Повелителят на дракони
Rebecca

Ребека (2020)

633 690 votes
Актьори
Lily James, Kristin Scott Thomas, Armie Hammer
Режисьор
Ben Wheatley
Сценарист
Joe Shrapnel, Jane Goldman
Снимки
UK
Жанр
Драма
Година
2020
Премиера
Държава
Англия, САЩ
Продължителност
2 ч 03 мин
Трейлър на Ребека (2020)
250
Абонирай се за YouTube канала ни
След луда любов, млада жена (Лили Джеймс) се омъжва за красив вдовец, който иска да забрави миналото си. Всичко изглежда перфектно, докато споменът за покойната Ребека поема своето влияние върху брака.

След смъртта на съпругата си Ребека, Максим дьо Уинтър пътува до Монте Карло, за да забрави миналото си. Той среща очарователна млада жена, в която мигом се влюбва. След кратка и дълбока романтика те решават да се оженят. Максим завежда госпожата с новото име дьо Уинтър във внушителното си семейно имение, което се намира на красиво крайбрежие. Наивна и млада, докато се опитва да свикне с новия си живот, тя влиза в неговия неподозиран капан, в който трябва да се бори срещу сянката на първата съпруга на Максим, елегантната Ребека. Скоро разбира, че призракът ѝ все още държи къщата здраво в ръцете си. Зловещата икономка прави всичко възможно, за да запази наследството на Ребека живо.

Адаптация на едноименната литературна класика от Дафни дьо Морие, която вече е заснета многократно.

С участието на

  • Lily James
    Lily James
    Лили Джеймс
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички