Рая и последният дракон (2021)

Актьори
Kelly Marie Tran, Awkwafina
Режисьор
Carlos López Estrada, Don Hall
Сценарист
Qui Nguyen, Adele Lim
Жанр
Анимация, Екшън, Приключенски
Година
2021
Премиера в България
Държава
САЩ
Трейлър на Рая и последният дракон (2021)
383
Абонирай се за YouTube канала ни
Действията се развиват в измислената азиатска страна Кумандра, където младата Рая търси последния дракон, за да възстанови своето велико царство.
Драконите са създали света преди еони. Историята се развива в Югоизточна Азия, където проследява епичното приключение на Рая – момиче войн със силен авантюристичен дух, което живее в царството Кумандра. Тази територия е населявана от древна цивилизация, известна с това, че поколения наред са живели в хармония и преклонение към драконите, на техните сила и мъдрост. Когато зла сила е заплашвала света, драконите са се жертвали за да спасят човечеството. 500 години по-късно с изчезването на съществата, нейните земи са разпокъсани на пет клана. В допълнение към проблемите с народа си, старата заплаха се завръща, но драконите ги няма. За да възстанови равновесието в своята земя, тя потегля на пътешествие, в търсене на последния дракон в света, убедена, че той все още съществува. Легендата разказва, че това е единствения начин да се върне великото кралство Кумандра, а нейното приключение може да промени хода на цялата ѝ цивилизация. По време на своето пътуване Рая разбира, че само с един дракон не може да спаси света, защото съдбата на света никога не е в ръцете на само едно същество. Търсеният дракон обаче има формата на жена на име Сису, която има нужда от помощ, за да възвърне истинската си сила.
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички