Рамбо 5: последна кръв (2019)

Актьори
Sylvester Stallone, Louis Mandylor, Paz Vega
Режисьор
Adrian Grunberg
Сценарист
David Morrell, Matthew Cirulnick
Снимки
Spain, Canary Islands
Жанр
Екшън, Приключенски, Трилъри
Година
2019
Премиера в България
Държава
САЩ
Трейлър на Рамбо 5: последна кръв (2019)
2 863
Джон искаше да си отдъхне, след дългите години отдалечен от дома си в САЩ, но почивка за ветеран от неговия ранг трудно може да се намери. Той ще се сблъска с почти непобедим враг - безмилостен наркотрафикант от Мексико.

Джон Рамбо е водил много битки през живота си, но сега се установява в уединена ферма в Аризона. Но само защото ветеранът търси мир и тишина не означава, че наистина ще получи спокойствие.

Той  научава, че Габриела, дъщерята на неговата икономка, е отвлечена от трафикант, който е част от мексикански картел и принуждава младите жени да проституират.  Сега бившият елитен войник не може да избяга от миналото си и трябва да направи всичко, за да я върне, дори ако трябва да премине границата на Мексико. Там обаче го чакат силни противници –  контрабандисти на наркотици и шефове на картели. Той ще обедини сили с бившия войник и журналистка Кармен Делгадо, чиято сестра също е отвлечена от картела и води борбата с гангстерите. Това че възрастта му е оставила соя отпечатък, не е причина да избяга от битката. Ако кръвта се пролива последно, това не означава, че тя трябва да бъде кръвта на Джон Рамбо.

С участието на

  • Sylvester Stallone
    Sylvester Stallone
    Силвестър Сталоун