Рамбо 5: последна кръв (2019)

6.268 190 votes
Актьори
Sylvester Stallone, Yvette Monreal, Paz Vega
Режисьор
Adrian Grunberg
Сценарист
Sylvester Stallone, Matthew Cirulnick
Снимки
Spain, Canary Islands
Жанр
Екшън, Приключенски, Трилъри
Година
2019
Премиера в България
Държава
САЩ, Испания, България
Продължителност
1 ч 29 мин
Трейлър на Рамбо 5: последна кръв (2019)
15 352
Абонирай се за YouTube канала ни
Джон искаше да си отдъхне, след дългите години отдалечен от дома си в САЩ, но почивка за ветеран от неговия ранг трудно може да се намери. Той ще се сблъска с почти непобедим враг - безмилостен наркотрафикант от Мексико.

Джон Рамбо е водил много битки през живота си, но сега се установява в уединена ферма в Аризона. Но само защото ветеранът търси мир и тишина не означава, че наистина ще получи спокойствие.

Той  научава, че Габриела, дъщерята на неговата икономка, е отвлечена от трафикант, който е част от мексикански картел и принуждава младите жени да проституират. Сега бившият елитен войник не може да избяга от миналото и лошите му спомени. Той няма да прояви милост, защото Габриела е изключително важен човек за него – дъщерята и семейството, което никога не е имал. Той ще направи всичко възможно за да я върне, дори и ако трябва да премине границата на Мексико. Там обаче го чакат силни противници –  контрабандисти на наркотици и шефове на картели. Той ще обедини сили с бившия войник и журналистка Кармен Делгадо, чиято сестра също е отвлечена от картела и води борбата с гангстерите. Това че възрастта му е оставила соя отпечатък, не е причина да избяга от битката. Ако кръвта се пролива последно, това не означава, че тя трябва да бъде кръвта на Джон Рамбо.

С участието на

  • Sylvester Stallone
    Sylvester Stallone
    Силвестър Сталоун