Смъртта може да почака
Project Power

Супер хапче (2020)

679 380 votes
Актьори
Jamie Foxx, Dominique Fishback, Joseph Gordon-Levitt
Режисьор
Ariel Schulman, Henry Joost
Сценарист
Mattson Tomlin
Снимки
New Orleans, Louisiana, USA
Жанр
Sci-Fi, Екшън, Криминален
Година
2020
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 53 мин
Трейлър на Супер хапче (2020)
755
Абонирай се за YouTube канала ни
Ново магическо хапче започва да се разпространява в Ню Орлиънс. Това, което го прави специално, е, че за кратко време отключва уникални суперсили на всеки човек. Полицая Франк е принуден и той да опита от капсулата, за да се справи с престъпността.

Новоразработено лекарство взема своите жертви по улиците на Ню Орлиънс, превръщайки градския живот в хаос. Неговият прием освобождава свръхестествени сили в продължение на 5 минути. Силите са различни за всеки човек. Както всяко хапче или неусъвършенстван продукт, има недостатъци: никой не знае какво ще се случи с него и какви ще бъдат свръхсилите, докато не погълне капсулата. Въпреки че при някои случаи са забелязани фатални последици, това не пречи на някой да опита новото лекарство. Скоро улиците са населени с хора с непробиваема кожа, невидимост и други свръхестествени сили. Това, което първоначално започва като забавление за мнозина, скоро води до ужасяващо нарастване на престъпността – първите смъртни случаи не закъсняват. Хапчето започва широко да се експлоатира от престъпността в града. Полицаят Франк се обединява с млад наркодилър и бивш войник, който има тайни планове за отмъщение. Заедно те трябва да намерят хората, отговорни за създаването на хапчето. Но за да се преборят със супер-престъпността, те също трябва да глътнат лекарството и да разберат какво ще им причини?

Първоначално филма се наричаше само Power. Сценарият за Матсън Томлин беше много търсен, докато не бе закупен през октомври 2017 г. с наддаване от стрийминг доставчика Netflix.

Официално продукцията няма нищо общо с поредицата комикси на Marvel, въпреки че филмът и комиксите споделят няколко сюжетни елемента в свят, в който ченгета разследват случаи на хора със свръхестествени способности. Двамата режисьори вече са работили заедно в Игра на нерви.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички