Откачалка

Плоуи сам не ще летиш (2018)

5.4870 votes
Актьори
Sean Astin, Debbie Chazen, John Stamos
Режисьор
Árni Ásgeirsson
Сценарист
Friðrik Erlingsson
Жанр
Анимация, Приключенски
Година
2018
Премиера в България
Държава
Белгия, Исландия
Продължителност
1 ч 23 мин
Трейлър на Плоуи сам не ще летиш (2018)
1 059
Абонирай се за YouTube канала ни
Плоуи е малка и безпомощна птица, която трябва да оцелее през зимната, осеяна със студ и непознати врагове. Изоставена от близките си, птицата трябва да зимува до пролетта, когато веч ще може да лети.
Плоуи е малка птица, която все още не се е научила да лети. Той се забавлява със семейството и най-вече с най-добрата си приятелка, Плоуверия. Когато студът започва да достига мястото, където живеят птици като него, те се приготвят да мигрират на юг, търсейки топлина. Неговите родители и приятели, предприемат пътуването, което природата диктува, оставяйки малкия Плоуи пред поредица неприятни обстоятелства. Решен да се събере отново с останалите от своя вид и любимата си Плоуверия, той предприема опасно пътуване. Сега се налага да се противопостави на зимата, в лицето на студа и смъртоносни врагове, за които все още не подозира. В допълнение, Плоуи знае, че един ден ще може да лети, но за да види този щастлив момент, трябва да оцелее.
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички