Повелителят на дракони
Pieces of a Woman

Фрагменти от живота на една жена (2020)

7.138 550 votes
Актьори
Vanessa Kirby, Ellen Burstyn, Shia LaBeouf
Режисьор
Kornél Mundruczó
Сценарист
Kata Wéber
Снимки
Montreal, Québec, Canada
Жанр
Драма
Година
2020
Премиера
Държава
Канада, Унгария, САЩ
Продължителност
2 ч 06 мин
Трейлър на Фрагменти от живота на една жена (2020)
375
Абонирай се за YouTube канала ни
Марта трябва да се справи със загубата си, след трагично завършило раждане, движейки се между брака, майка си и съдебния процес.

Да намериш отново себе си (2020)

Марта и Шон живеят в Бостън и очакват с нетърпение първото си дете. Бременността протича нормално, а двойката с много грижи обзавежда детската стая и подготвя всичко за домашното раждане. Но се случва немислимото и детето умира по време на раждане. От този момент техния свят е напълно разбит, а до преди ден беше осеян със щастие и надежда. Всеки от тях търси начин да се справи с мъката, но в един момент трудната ситуация започва да руши връзката им. Марта се опита по някакъв начин да се примири с тъгата, но нейната доминираща майка не я улеснява: тя вярва, че процес срещу акушерката ще помогне на Марта да се справи с трагедията. Публично порицаната акушерка е изправена пред отговорност, заради грешките си. Все пак този процес не може да върни детето, а Марта трябва да намери собствен начин да се справи със загубата си.

Емоционалната одисея на загубата се развива в продължение на няколко години.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички