Зайчето Питър (2018)

6.633 570 votes
Актьори
James Corden, Domhnall Gleeson, Fayssal Bazzi
Режисьор
Will Gluck
Сценарист
Rob Lieber, Will Gluck
Снимки
Fox Studios, Sydney, Moore Park
Жанр
Анимация, Комедия, Приключенски
Година
2018
Премиера в България
Държава
САЩ, Австралия
Продължителност
1 ч 35 мин
Бюджет
50,000,000
Трейлър на Зайчето Питър (2018)
14 810
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Зайчето Питър (2018)
Питър е своенравен заек, хобито на който е да прави това, което е забранено. След поредното парти в градината на Макгрегър, започва ожесточена война между хора и животно, която ще прерасне в нещо много по-голямо.

Peter Rabbit (2018)

Питър заек не е просто заек. Той е бунтовник, който нарушава всички правила. Той е  също толкова непокорен, колкото и очарователен и не мисли особено много за спазването на правилата. Той е по-смел и далеч по-предпазлив от сестрите си, но  в дълговото ухо има само пакости, които редовно създават хаос. Живее със семейството и приятелите си, които са разнообразна група от животни, която включва дори лисица.

Особено засегната е зеленчуковата градина на г-н Макгрегър, в истинския смисъл на думата откритата храна за Питър. Въпреки забраната на майка си, той се промъква в нея, защото там има прекрасни моркови и зеле но разбира се, хората не обичат животните да нападат плодовете на техния труд. Огромният конфликт между хората и животните обаче заплашва да ескалира, когато се намесва съседка Бий. Войната между заека и човека започва в живописния квартал “Лейк”, но ще достигне до Лондон.

Зад кадър и инфомация

Адаптация на любимите истории на Беатрикс Потър за бунтовен заек, който се опитва да се промъкне в градината на зеленчукопроизводител. Когато завършва 30 години, Беатрикс започва да публикува детските истории за един заек. Авторът заимства името на героя си, от името на домашния и любимец, който също е заек. В първата си книга “Приказката за Зайо Питър”, публикувана през 1902 г., след който проследява още 23 животински разкази. Заекът се появява в общо 5 нейни приказки. В киното, прословутия заек се е появил в Trixis Wunderland (1971), сериала Питър Хайс и неговите приятели (1997) и Peter Rabbit (2012)

Актьорски състав

 • Margot Robbie
  Margot Robbie
  Марго Роби
 • Rose Byrne
  Rose Byrne
  Роуз Бърн
 • Elizabeth Debicki
  Elizabeth Debicki
  Елизабет Дебики

Всички части

 1. Зайчето Питър (2018)
  Зайчето Питър (2018)
 2. Зайчето Питър 2: По широкия свят (2020)
  Зайчето Питър 2: По широкия свят (2020)