Круд 2: Нова епоха
Peter Rabbit 2: The Runaway

Зайчето Питър 2: По широкия свят (2021)

6.24 710 votes
Актьори
James Corden, Lennie James, Elizabeth Debicki
Режисьор
Will Gluck
Сценарист
Patrick Burleigh, Will Gluck
Снимки
Moore Park, Sydney, New South Wales, Australia
Жанр
Анимация, Комедия, Приключенски
Година
2021
Премиера в България
Държава
САЩ, Австралия, Индия
Продължителност
1 ч 33 мин
Трейлър на Зайчето Питър 2: По широкия свят (2021)
12 879
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Зайчето Питър 2: По широкия свят (2021)
Очарователният заек Питър и неговите другари изглежда не са готови да спрат да създават проблеми. В тази втора част особената група приятели ще преживеят всякакви луди и най-вече много смешни ситуации.

Мистър Макгрегър и бившата му съседка Беа вече са женени и са свикнали да живеят заедно с Питър. Той и приятелите му се превърнаха в нещо като разширено семейство. Сега вече споделят мирно своята градина, но колкото и усилия да положи Петър, той не може да се отърве от репутацията си на лош заек. Когато младоженците заминава на почивка, предупреждава го най-вече да не правя глупости. Но пакостливият дългоух няма намерение да се подчини на младото семейство и тъй като домът му е твърде малък и скучен, той тръгва директно към следващото си приключение в големият широк град, който го зове.

Извън домашната градина светът е много по-широк: тук хаосът все още се цени и животът е приключение. Когато се среща със смелия заек Барнабас, който се представя като стар приятел на баща му, беглецът се присъединява към него. Междувременно семейството му рискува всичко в търсене на изчезналия заек, за да го върне у дома. Първо обаче Питър трябва да реши какъв вид заек иска да бъде – добър или лош.

Подобно на първата част, продължението се основава на героите от едноименната детската книга, която е създадени от писателя Биатрикс Потър през 1904 година. Уил Глук отново се върна на режисьорския стол и успя да събере известните актьори от първата част, които да озвучават героите.

Актьорски състав

 • Margot Robbie
  Margot Robbie
  Марго Роби
 • Elizabeth Debicki
  Elizabeth Debicki
  Елизабет Дебики
 • Rose Byrne
  Rose Byrne
  Роуз Бърн

Всички части

 1. Зайчето Питър (2018)
  Зайчето Питър (2018)
 2. Зайчето Питър 2: По широкия свят (2021)
  Зайчето Питър 2: По широкия свят (2021)
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички