Перфектни непознати / Perfect Strangers (2016)

7.851 030 votes
Актьори
Giuseppe Battiston, Marco Giallini, Anna Foglietta
Режисьор
Paolo Genovese
Сценарист
Paolo Costella, Filippo Bologna
Снимки
Rome, Italy, Lazio
Жанр
Драма
Година
2016
Премиера в България
Държава
Италия
Продължителност
1 ч 37 мин
Трейлър на Перфектни непознати / Perfect Strangers (2016)
5 735
Абонирай се за YouTube канала ни
По време на една съвсем обикновена вечеря между приятели се заражда шеговита игра, при която техните телефони ще издават най-големите им тайни. Дали те се познават достатъчно добре и дали тяхното приятелство се крепи на доверие или лъжи?
Познаваме ли достатъчно добре най-близките си приятели? Дори и едно дългогодишно приятелството не дава отговор на този въпрос, но понякога такива радикални отговори можем да получим само в рамките на няколко секунди.
В една такава ситуация са поставени седем приятели при вечеря навън. Тази вечеря съвсем не е това, която те са си представяли. За да я направят по-забавна от всякога, те си измислят една съвсем обикновена игра, която се превръща в нещо по-сериозно от колкото са очаквали. Играта е следната: всеки един от тях поставя телефона си на масата и предоставя цялата информация, която се съдържа в него. Първоначално всеки гледа над това с насмешка, забравяйки всъщност той самия какво е скрил в телефона си. Вечерята се оказва по-дълга от обичайните, но и по-несигурна. Телефоните издават съкровени тайни, който приятелите не са готови да приемат. В един толкова обикновен момент, те се споразумяват на игра, в която никога не са искали да участват.