Повелителят на дракони
Penguin Bloom

Пингвинът Блум (2020)

6.85 960 votes
Актьори
Naomi Watts, Andrew Lincoln, Griffin Murray-Johnston
Режисьор
Glendyn Ivin
Сценарист
Harry Cripps, Shaun Grant
Снимки
Sydney, New South Wales, Australia
Жанр
Драма
Година
2020
Премиера
Държава
Австралия, САЩ
Продължителност
1 ч 35 мин
Трейлър на Пингвинът Блум (2020)
74
Абонирай се за YouTube канала ни
Следва истинската история на Сам, която след инцидент животът ѝ е съкрушен, принудена да бъде в инвалидна количка. Но една малка сврака, паднала от гнездото си, става част от семейство и дори връща отново щастието в него.
Пингвин Блум е екранизацията на истинската история на семейство Блум: по време на ваканцията си в Тайланд, Сам Блум претърпява инцидент – тя пада от балкон поради счупен парапет. След инцидента е в инвалидна количка и депресирана, което подлага на изпитание цялото семейство. Ситуацията е тежка за всички, а живота на младата майка губи смисъл, защото ако до вчера се е грижила за децата си, сега те трябва да се грижат за нея. Когато малка сврака пада от гнездото си, семейство Блум взима птицата, за да я гледат. Птицата, която тя нарича Пингвин, се присъединява в борбата с тежкия момен. Освен че става част от тяхното семейство, целият им живот се променя. Между тях и свраката възниква необичайно приятелство, което дава на Сам отново сила и смелост за живот.
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички