Смъртта може да почака
PAW Patrol: The Movie

Пес патрул: Филмът (2021)

6.23 210 votes
Актьори
Tyler Perry, Will Brisbin, Ron Pardo
Режисьор
Cal Brunker
Сценарист
Cal Brunker, Bob Barlen
Жанр
Анимация, Комедия, Приключенски
Година
2021
Премиера в България
Държава
САЩ, Канада
Продължителност
1 ч 26 мин
Трейлър на Пес патрул: Филмът (2021)
2 366
Абонирай се за YouTube канала ни
Колоритната група палета с необикновени сили и героичност ще трябва да спаси град Адвенчър от алчните амбиции на кмета, който иска да контролира времето и унищожи града.

Филмът е базиран на популярният детски сериал, в който няколко кучета изпълняват най-различни спасителни мисии. Когато някои има нужда от помощ или когато случая попадат в графата невъзможно, Пес Патрул, състоящ се от Райдър и шестте му кучета, се притичва по възможно най-бързия начин. Шестте кучета със своите фантастични суперсили доказват, че няма невъзможни неща и че нито едно от кученцата не е достатъчно малко за тази трудна работа. 

Този път в новата си и опасна мисия те ще трябва да използват всичките си умения. Екипа от героични палета е призоват в град Адвенчър, който се нуждае от тяхната помощ повече от всякога: злодеят знаеше всичко, беше избран за кмет и сега градът е заплашен да потъне в хаос. Неговият план, да управлява времето със своите машини, ще унищожи града и ще изгоди жителите. Спасителният патрул трябва да действа, за да предотврати по-лошото. Те  пътуват с четирите лапи в града, където получават помощта от кучето Либърти.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички