Круд 2: Нова епоха
Paradise City

Paradise City (2021)

6.91 580 votes
Сезон 1
8 епизода
Актьори
Bella Thorne, Andy Biersack, Drea de Matteo
Режисьор
Ash Avildsen
Сценарист
Ash Avildsen
Снимки
Los Angeles, California, USA
Жанр
Драма, Фантастика
Година
2021
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на Paradise City (2021)
119
Абонирай се за YouTube канала ни
Животът на рок звезда и неговото дете, което го идолизира и сблъсква с разрушения семеен живот, крепен от музикалния бизнес.

От режисьора: Почви всяко четвърто американско дете израства без баща в дома си. Децата, които са израснали с един родител, вървят по един от двата пътя: могат да обвиняват света, родителите си или да се мотивират, че ще успеят в своя живот, без значение от пътя, който им е предопределил съдбата.

Paradise City е създаден, за да вдъхнови всички тези милиони младежи по цял свят. Филма ни напомня, че няма светлина без тъмнина, че скръбта и разбитото сърце могат да бъдат най-големите двигатели на изкуството. Това ни напомня, че винаги има надежда, че никога не сте сами и че музиката се намира там, където я потърси.

Почти всичко в Paradise City е вдъхновено от реални събития, които съм преживял, израствайки в неортодоксално семейство на самотна майка, отчужден от известния си баща, а в живота си в зряла възраст самостоятелно навлязох в музикална индустрия.

Свръхестествените елементи, които ръководят и заблуждават живота ми, също преобладават във филма.

С участието на

  • Bella Thorne
    Bella Thorne
    Бела Торн
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички