Падингтън 2 (2017)

7.855 870 votes
Актьори
Ben Whishaw, Hugh Bonneville, Hugh Grant
Режисьор
Paul King
Сценарист
Simon Farnaby, Paul King
Снимки
London, UK, England
Жанр
Комедия
Година
2017
Премиера в България
Държава
Англия, Франция, САЩ
Продължителност
1 ч 43 мин
Трейлър на Падингтън 2 (2017)
6 054
Абонирай се за YouTube канала ни
Падингтън е щастлив в новото си семейство. Сега е рождения ден на леля Люси, която никога не остава мечето без лакомства. В знак на благодарност, той иска да й направи подарък - една уникална книга. Проблемите започват след като разбира, че книгата е открадната.

Paddington 2 (2017)

Той носи широка шапка, палто и е доста космат: това е миещата мечка Падингтън. В предната част той пътува с кораб до Великобритания за да намери свой нов дом ,където да се чувства добре. Дори и малко палава, мечката винаги е любезна и усмихната, поради което е приета с удоволствие като нов член на семейството. Точно сега рождения ден на леля Люси е зад ъгъла и той иска да й направи подарък, защото тя никога не го е оставила без любимите му сладкиши. В античен магазин той открива уникална книга, която е идеална за случая. Но за да вземе книгата тромавото мече, ще трябва да премине през няколко места, където хаосът ще го забави, а накрая се оказва,  че дори книгата е открадната. Падингтън се прикрепя към следите на крадеца за намери подаръка.

Хю Грант е очарователна актьорска легенда чиято популярност е паднала известна степен в последните години. Грант е носител на Златен глобус и BAFTA най-известен с паметните си изпълнения в Наистина любов 2013 и по-скорошната комедия Флорънс Фостър Дженкинс 2016.
Брендън Глийсън играе като McGinty прословут касоразбивач и легендарния диктатор, който става един неочакван нов съюзник на Падингтън. Глийсън, получава награда Еми за ролята си на Уинстън Чърчил, а сред по-известното му участие е В окото на бурята.

Всички части

  1. Падингтън (2014)
    Падингтън (2014)
  2. Падингтън 2 (2017)
    Падингтън 2 (2017)