Опърничавите (2019)

Актьори
Симеон Лютаков, Анастасия Левордашка
Режисьор
Георги Костов
Сценарист
Младен Стоянов
Жанр
Приключенски
Година
2019
Премиера в България
Трейлър на Опърничавите (2019)
5 533
Абонирай се за YouTube канала ни
Андрей и Анелия са двама непознати, единственото нещо което ги свърза е техния непримирим характер. Поради голямата разлика във възрастта, всеки от тях иска да покаже на другия, че неговото поколение не струва нищо.

Андрей е рядко срещан бизнесмен, който се радва едновременно на блясъка в луксозния си свят и свободата във високите скорости, които не изключват и авиация. Скъпите коли и мотори за него са нещо обикновено, защото той може да си позволи дори и собствен самолет.

Случайна среща край морето с младата Анелия е на път да преобърне познатия му перфектен живот. Тя също принадлежи на богато семейство, а младостта и красотата я карат да се държи надменно, особено към по-възрастните. Андрей е силно решен да покаже, че тя не струва нищо. Това е началото на едно съперничество, което в дългосрочен план ще бъде пагубно за опърничавите хора.

Базиран на новелата на Младен Стоянов със същото име. Младен е искал да бъде пилот, но след катастрофа с учебен самолет, в който е бил и инструктора му, той решава да се преориентира към други интереси. Той създава фирма в инженерната дейност и по-конкретно технологии за автоматизация в производството. Години след това, той е начело на успешна компания, продуктите на която се търсят в цял свят. Той решава да напише любовна история, което се основа на негов приятел Андрей  и значително по-малката от него Анелия.