Напред (2020)

Актьори
Tom Holland, Octavia Spencer, Chris Pratt
Режисьор
Dan Scanlon
Сценарист
Dan Scanlon
Жанр
Анимация, Комедия, Приключенски
Година
2020
Премиера в България
Държава
САЩ
Трейлър на Напред (2020)
625
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Напред (2020)
Трейлър на Напред (2020)
В предградията на свят населен с елфи, тролове и еднорози, който отдавна е забравил за силата на магията, двама братя ще се впуснат в едно необикновено пътуване, в което искат да разберат дали тя все още съществува.

Някога магическия свят на митичните същества беше изпълнен с тях: еднорозите бродеха по горите, русалките плуваха  в океана, а крилати коне летяха по синьото небе. Но всичко това принадлежи на миналото. Междувременно феи, тролове, джуджета и кентаври живеят в градовете и тяхното ежедневие следва всичко друго, но не и магията.

Братята елфи Иън и Барли живеят в предградието. Тяхната майка им дава подарък, който баща им е искал да получат, когато и двамата навършат 16 години. Подаръка се оказва вълшебна пръчка с написана магия, която може да върне тения баща. Те не успяват да я завършат, при което техния баща е само на половина. За да завършат магията, те потеглят на пътешествия, в което трябва да намерят изгубения си свят, където магията все още съществува и ще могат да завършат заклинанието.

Актьорски състав

  • Chris Pratt
    Chris Pratt
    Крис Прат
  • Tom Holland
    Tom Holland
    Том Холанд