Черната вдовица

Напред (2020)

7.479 260 votes
Актьори
Tom Holland, Julia Louis-Dreyfus, Chris Pratt
Режисьор
Dan Scanlon
Сценарист
Keith Bunin, Dan Scanlon
Жанр
Анимация, Комедия, Приключенски
Година
2020
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 42 мин
Трейлър на Напред (2020)
13 875
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Напред (2020)
Трейлър на Напред (2020)
В предградията на свят населен с елфи, тролове и еднорози, който отдавна е забравил за силата на магията, двама братя ще се впуснат в едно необикновено пътуване, в което искат да разберат дали тя все още съществува.
Някога магическия свят на митичните същества беше изпълнен с тях: еднорозите бродеха по горите, русалките плуваха в океана, а крилати коне летяха по синьото небе. Светът беше пълен с чудеса и магия съществуваше, но всичко това принадлежи на миналото. Тъй като не беше лесно да се контролира, се намери по-просто решение – технологиите. Защо човек да се стреми да изучава заклинания и да държи правилно вълшебните пръчици, само за да включи светлината, когато това може да стане с обикновен ключ, а дори и дистанционно управление. Междувременно феи, тролове, джуджета и кентаври живеят в градовете и тяхното ежедневие следва всичко друго, но не и магията. В предградията на този фантастичен свят живеят двамата братя елфи Иън и Барли. Тяхната майка им дава подарък, който баща им е искал да получат, когато и двамата навършат 16 години. Техния живот напълно ще се промени, защото подаръка се оказва вълшебна пръчка с написана магия, която може да върне баща им. Те не успяват да я завършат, при което техния баща е само на половина. За да завършат магията, потеглят на пътешествия, в което трябва да намерят изгубения си свят, където магията все още съществува и ще могат да завършат заклинанието.

 

Актьорски състав

  • Chris Pratt
    Chris Pratt
    Крис Прат
  • Tom Holland
    Tom Holland
    Том Холанд
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички