Круд 2: Нова епоха
Old

В капана на времето (2021)

610 610 votes
Актьори
Gael García Bernal, Thomasin McKenzie, Vicky Krieps
Режисьор
M. Night Shyamalan
Сценарист
Pierre-Oscar Lévy, M. Night Shyamalan
Снимки
Dominican Republic
Жанр
Трилъри
Година
2021
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 48 мин
Трейлър на В капана на времето (2021)
3 417
Абонирай се за YouTube канала ни
Докато семейство прекарва почивния си ден на тропически плаж, едно смразяващо откритие им подсказва, че това ще бъде последния им ден в живота.

Тропическия плаж е идеалното място за прекарване на един релаксиращ ден. Уединеният залив със своите стръмни скали изглежда на перфектната дестинация за семейство и няколко туристи, които могат да усетят пясъка под пръстите си и да гледат сините вълни под слънцето.

Но красивото място се оказва кошмар: всички на плажа, особено децата, стареят осезаемо бързо. Попаднали в капана на злокобния плаж за тях времето тече толкова бързо, че виждат как остатъка им от живота им се свежда до един ден. Докато минутите минават, годините се трупат, страхът нараства, защото няма начин да избягат от това обезпокоително стареене. Ще измине ли техният живот на плажа, в рамките на един ден?

От продуцента на Стъкленият, На парчета и режисьора на известния филм Шестото чувство (1999) – M. Night Shyamalan. Базиран на графичния роман Sandcastle от автора Pierre Oscar Levy и илюстратора Frederik Peeters. Снимките са направени в Доминиканската република през септември 2020 г. Мистериозното бързо застаряване се вписва в творчеството на режисьора, филмите на който са известни със своите изненадващи обрати.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички