Смърт край Нил

Моят шпионин (2020)

6.317 730 votes
Актьори
Dave Bautista, Parisa Fitz-Henley, Chloe Coleman
Режисьор
Peter Segal
Сценарист
Jon Hoeber, Erich Hoeber
Жанр
Екшън, Комедия
Година
2020
Премиера
Държава
САЩ, Канада
Продължителност
1 ч 39 мин
Трейлър на Моят шпионин (2020)
2 364
Абонирай се за YouTube канала ни
Джейджей е сред най-добрите и безчувствени ЦРУ агенти, но всичко това ще се промени, когато малкото и остроумно момиченце Софи, го разкрива. Сега той е заставен да ѝ разкаже всичко за ЦРУ да я превърне в първокласен шпионин.

Джейджей е един от най-уважаваните агенти на ЦРУ, който има една и съща рутина: изпълнява мисиите перфектно, без да оставя следи. През всички тези години, той е видял твърде много, което го е направило безразличен към ужасите на света.

След като е понижен, той има нова мисия, да наблюдава едно семейство под прикритие. 9-годишната дъщеря на семейството Софи забелязва технологиите за наблюдение и скрити камери в собствения си дом и ги проследява, като стига до техния произход: Джейджей. Така тя заплашва неговото прикритие. За да не се случи това, той сключва сделка: ако прекарва достатъчно време с нея и я учи на шпионския занаят, тя ще запаси неговата идентичност единствено за себе си. Въпреки първоначалния си скептицизъм, скоро  Джейджей се чувства погълнат от очарованието и остроумието на Софи

С участието на

  • Dave Bautista
    Dave Bautista
    Дейв Батиста
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички