My Spy (2020)

Актьори
Dave Bautista, Parisa Fitz-Henley, Kristen Schaal
Режисьор
Peter Segal
Сценарист
Jon Hoeber, Erich Hoeber
Жанр
Екшън, Комедия
Година
2020
Премиера в България
Държава
САЩ
Трейлър на My Spy (2020)
178
JJ е сред най-добрите и безчувствени ЦРУ агенти, но всичко това ще се промени, когато малкото и остроумно момиченце Софи, го разкрива. Сега той е заставен да ѝ разкаже всичко за ЦРУ да я превърне в първокласен шпионин.

JJ е един от най-уважаваните агенти на ЦРУ, който има една и съща рутина: изпълнява мисиите перфектно, без да оставя следи. През всички тези години, той е видял твърде много, което го е направило безразличен към ужасите на света.

След като е понижен, той има нова мисия, да наблюдава едно семейство под прикритие. 9-годишната дъщеря на семейството Софи забелязва технологиите за наблюдение и скрити камери в собствения си дом и ги проследява, като стига до техния произход: JJ. Така тя заплашва неговото прикритие. За да не се случи това, той сключва сделка: ако прекарва достатъчно време с нея и я учи на шпионския занаят, тя ще запаси неговата идентичност единствено за себе си. Въпреки първоначалния си скептицизъм, скоро  JJ се чувства погълнат от очарованието и остроумието на Софи

С участието на

  • Dave Bautista
    Dave Bautista
    Дейв Батиста