Mortal Kombat

Mortal Kombat (2021)

Актьори
Jessica McNamee, Lewis Tan, Hiroyuki Sanada
Режисьор
Simon McQuoid
Сценарист
Dave Callaham, Greg Russo
Снимки
Adelaide, Australia
Жанр
Екшън, Приключенски, Фантастика
Година
2021
Премиера в България
Държава
Австралия, САЩ
56
Джеймс Уан (Заклинанието) внася глътка свеж въздух с рестартирането на Мортал Комбат като продуцент. Това е третата екранизация след продукциите през 1995 г. и 1997 г. , като е планирано да има продължение, както предните два филма. Базиран на популярните видео игри.

В продължение на векове човечеството е заплашено от тъмните сили на царство на Външния свят и бушува война. Мистичният турнир е този, който може да реши спорния конфликт: ако Външният свят спечели десет поредни “Mortal Kombats” зловещият Шанг Цунг ще получи контрол над земята завинаги. Зловещите войни сега са с 9 победи.

Мъдрият земен защитник Лорд Рейдън, има трудната задача да намери онези бойци, които този път могат да ги защитят в един последен турнир. Но времената са се променили, а Лу Канг е един от последните бойци, които все още знаят за турнира и са се готвили за него през целия си живот. Така че алтернативи не са необходими. Може би в допълнение бившият елитен войник Соня Блейд, нейният наставник Джаксън Бригс и бившият шампион по ММА Коул ще бъдат достатъчно за да защитят земята, особено ако противникът не в честна битка.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички