Monster Hunter: Филмът
Mortal Kombat

Mortal Kombat Филмът (2021)

Актьори
Jessica McNamee, Hiroyuki Sanada, Josh Lawson
Режисьор
Simon McQuoid
Сценарист
Dave Callaham, Greg Russo
Снимки
Adelaide, Australia
Жанр
Екшън, Приключенски, Фантастика
Година
2021
Премиера в България
Държава
Австралия, САЩ
Трейлър на Mortal Kombat Филмът (2021)
496
Абонирай се за YouTube канала ни
Джеймс Уан (Заклинанието) внася глътка свеж въздух с рестартирането на Мортал Комбат като продуцент. Това е третата екранизация след продукциите през 1995 г. и 1997 г. , като е планирано да има продължение, както предните два филма. Базиран на популярните видео игри.

В продължение на векове човечеството е заплашено от тъмните сили на царство на Външния свят и бушува война. Мистичният турнир е този, който може да реши спорния конфликт: ако Външният свят спечели десет поредни “Mortal Kombats” зловещият Шанг Цунг ще получи контрол над земята завинаги. Зловещите войни сега са с 9 победи.

Мъдрият земен защитник Лорд Рейдън, има трудната задача да намери онези бойци, които този път могат да ги защитят в един последен турнир. Но времената са се променили, а Лу Канг е един от последните бойци, които все още знаят за турнира и са се готвили за него през целия си живот. Така че алтернативи не са необходими. Може би в допълнение бившият елитен войник Соня Блейд, нейният наставник Джаксън Бригс и бившият шампион по ММА Коул ще бъдат достатъчно за да защитят земята, особено ако противникът не в честна битка.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички