Morbius

Морбиус (2021)

Актьори
Michael Keaton, Jared Harris, Jared Leto
Режисьор
Daniel Espinosa
Сценарист
Burk Sharpless, Matt Sazama
Снимки
New York
Жанр
Драма, Екшън, Приключенски
Година
2021
Премиера в България
Държава
САЩ
Трейлър на Морбиус (2021)
1 366
Абонирай се за YouTube канала ни
Ученият Морбиус се опитва да се излекува от рядката си болест с рисков експеримент, но вместо подобрение, той получава вид подобен на вампир. Първоначално той е бил враг на СпейдърМен, а след това се превръща в трагичен антигерой.

Бившият биохимик оценен с нобелова награда Майкъл Морбиус страда от рядко кръвно заболяване, което му е дало неприятен външен вид. Въпреки това интелектът на Морбиус е завиден. За да се излекува от болестта, която го е поразила от раждането му, той решава да направи биохимичен експеримент. Процедурата завършва с неуспех, който му придава свръхчовешки способности, но и вид подобен на вампир. В резултат на това той е в постоянна битка със своята нечовешка вампирска личност и ненаситната си жажда за кръв. Едновременно с това, той влага огромни усилия да излекува ужасяващото си състояние.

Героя Морбиус се появява за първи път в “Невероятният Спайдър-Мен” през 1971 г. Въпреки че първоначално е бил единствено враг на Спайдърмен, то в собствените си комикси се превръща в брутален, страшен, героичен и трагичен антигерой.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички