Смъртта може да почака
Monsters at Work

Monsters at Work (2021)

7.24 590 votes
Сезон 1
10 епизода
Актьори
Billy Crystal, Ben Feldman, John Goodman
Сценарист
Roberts Gannaway
Снимки
Pixar Animation Studios, Emeryville, California, USA
Жанр
Анимация, Комедия, Приключенски
Година
2021
Премиера
Държава
САЩ
Трейлър на Monsters at Work (2021)
263
Абонирай се за YouTube канала ни
Тайлър е амбициозно и талантливо чудовище, което започва работа в корпорацията на таласъми рамо до рамо с известните Майк и Съли да генерират електричество.

Таласъми на работа (2021)

Измина известно време от събитията в Таласъми ООД. Електростанцията в Таласъмополис спря да съхранява писъците на децата и да ги превръща в енергия. Двете чудовища Майк и Съли откриха, че детският смях генерира десет пъти повече енергия. Вместо ужаси Таласъми ООД вече работи с шегаджии, които пътуват в човешкия свят и разсмиват децата.

Тайлър е талантливо чудовище завършило Университета за таласъми. Мечтата му винаги беше да се превърне в професионалист в страха и ужаса, но те вече не са необходими. Вместо това той е нает като механик и трябва да работи в екипа на други чудовища, които не могат да се адаптират към динамичната и бързо променяща се корпорация. Но Тайлър не спира да мечтае и един ден получава шанса да работи рамо до рамо с легендарните Майк и Съли, за да създаде енергия от детския смях за Таласъмополис.

Още през ноември 2017 г. изпълнителният директор на Disney Боб Айгър обяви, че анимационния сериал е в процес на разработка. Неговото производство отне 3 години и първия сезон започна през 2021 година. Сериалът е пряко продължение на филма от 2001 г. Таласъми ООД.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички