Дедпул и Върколака

Мисията невъзможна 7: Пълна разплата - част първа (2023)

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One
7.7252 хил. гласа
Актьори
Tom Cruise, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby
Режисьор
Christopher McQuarrie
Сценаристи
Christopher McQuarrie, Bruce Geller
Снимки
Rome, Italy
Жанр
Екшън, Приключенски, Трилър
Година
Премиера в България
Държава
САЩ
Продължителност
2 ч 43 мин
Трейлър на Мисията невъзможна 7: Пълна разплата - част първа (2023)
12 351
Абонирай се за YouTube канала ни
Трейлър на Мисията невъзможна 7: Пълна разплата - част първа (2023)
Трейлър на Мисията невъзможна 7: Пълна разплата - част първа (2023)
Итън и екипа му трябва да спасят света от нов враг и мощно оръжие, което може да разтърси целия свят: изкуствено същество със студен ум.

Някои смятаха, че дните на Итън Хънт (Том Круз) като агент с невъзможни мисии, работещ за благото на света, са преброени. Но той все още е на мнение, че не може да позволи, да се манипулира истината. Той и екипът му отново трябва да спасят света. Живота на цялото човечество е поставено на карта, когато ново опасно оръжие заплашва да попадне в неподходящи ръце. За да се изправи пред новата заплаха, както винаги може да разчита на екипа си: основния технологичния експерт Бенджи (Саймън Пег), агент Илса и компютърният специалист Лутър (Винг Реймс). Търсенето на мощното оръжие отвежда агентите през цялото земно кълбо, а интуицията на Итън до съдбоносно прозрение: мисията е по-важна от живота на близките му, но мрачното им минало не иска да ги пусне.

Този път обаче опасността е в дигиталния свят: докато изкуствен интелект заплашва да завладее света, правителства на всички страни искат да поемат контрол на него. Единствено Итън смята, че е най-добре да унищожи това изкуственото същество със студен ум. Но за това е нужен ключ, който е разделен на две части. Едната от тях се намира в ръцете на крадлата Грейс, която не знае в какво се е забъркала.

Това е първата част от последната глава за Итън Хънт, с когото започна великият франчайз и който ще го поведе към своя край.

През 2018 г. 6-тата част на франчайза се оказа най-успешната до момента в поредицата, която стартира през 1996 г. След този финансов и силно критичен успех нямаше съмнение за още едно, а дори и две продължения. Емблематичният агент на MFI, елитна шпионска агенция, назначена за изпълнението на трудни и опасни операции, които са счетени за “невъзможни”, се завръща в борбата с престъпността.

Мисията невъзможна 7 се очакваше през есента на 2021 г., но беше отложен поради пандемията. Седмата и осмата част се снимаха заедно, докато екипът се бореше с допълнителните проблеми, създадени от обявения вирус. Предварително се очакваше, двете части да бъдат тясно свързани и след като излезе заглавието, стана ясно, защо се снимат едновременно.

С участието на

 • Tom Cruise
  Tom Cruise
  Том Круз
 • Rebecca Ferguson
  Rebecca Ferguson
  Ребека Фъргюсън

Всички части

 1. Мисията невъзможна 7: Пълна разплата - част първа (2023)
  Мисията невъзможна 7: Пълна разплата - част първа (2023)
 2. Мисията невъзможна 8: Пълна разплата - част втора (2025)
  Мисията невъзможна 8: Пълна разплата - част втора (2025)