Търсенето на Линк (2019)

6.719 390 votes
Актьори
Hugh Jackman, Stephen Fry, David Walliams
Режисьор
Chris Butler
Сценарист
Chris Butler
Жанр
Приключенски
Година
2019
Премиера в България
Държава
САЩ, Канада
Продължителност
1 ч 34 мин
Бюджет
100,000,000
Трейлър на Търсенето на Линк (2019)
596
Абонирай се за YouTube канала ни
Лайонел Фрост има себе си за най-добрия изследовател, но никой от колегите му не го приема сериозно. Последният му шанс да спечели тяхното уважението, е да докаже съществуването на примитивен предшественик на човека. Към него ще се присъедини авантюристка Аделина, която има секретна картата, нужна за откритието на века.

Харизматичният сър Лионел Фрост смята себе си за най-големите изследователи на митовете и чудовищата в света. Проблемът е, че никой от неговите колеги не го познава като такъв. Последният шанс да бъде приет от елитния екип от авантюристи, е да пътува до тихоокеанския северозапад на Америка, за да докаже съществуването на легендарно създание: това е най-примитивния предшественик на човека. Той има теория за съществуването на такъв, който нарича “Missing Link”.

За своя радост, го намира и му дава името г-н Link , който се оказва добродушно и учудващо умно, но също така много самотно създание, от което зависят мечтите му. Той твърди, че е последния от вида си, но Сър Лионел  му дава надежда: на място наречено Shangri-La живеят неговите роднини. Те потеглят  към легендарната долина, в търсене на роднините му, а към тях ще се присъедини една смела авантюристка, която има единствената карта на тайната дестинация. Триото ще трябва да се изправи пред многобройни опасности и злодеи, които няма да ги оставят на мира през цялото си приключение.

 

Актьорски състав

 • Hugh Jackman
  Hugh Jackman
  Хю Джакман
 • Zoe Saldana
  Zoe Saldana
  Зоуи Салдана
 • Emma Thompson
  Emma Thompson
  Ема Томпсън