Вещиците

Миньоните 2 (2021)

Актьори
Steve Carell, Jean-Claude Van Damme, Lucy Lawless
Режисьор
Brad Ableson, Kyle Balda
Сценарист
Matthew Fogel, Brian Lynch
Жанр
Анимация, Комедия
Година
2021
Премиера в България
Държава
САЩ, Япония, Франция
Трейлър на Миньоните 2 (2021)
3 040
Абонирай се за YouTube канала ни
Гру разказва собствената си история на своето издигане като най-велик злодей. Той постига целите си, обединявайки се с миньорите - малките жълти същества, които неуморно търсят най-злия господар, на който да служат.

Това е историята на Гру – той е добре известен на всеки като шпионин, злодей, герой, дори и проклетник, но не всеки знае за неговото минало и как се е издигнал до тези висини? Още от 12-годишна възраст той имаше мечта да бъде най-големият супер злодей в света. Той израства в предградията на град, в който негов идол са местната груба злодеи известна като “порочната шестица”. Гру измисли достатъчно зъл план да се присъедини към тях, винаги подпомаган от армията си от помощници и слуги. Той започва първата си мисия, в която трябва да разгъне пълния потенциал на възможностите си, докато експериментира с първите си оръжия. Но когато порочната шестица решат да уволнят лидера си, легендарния боец Wild Knuckles, Гру вижда своя шанс, да отиде на интервюто. Първоначално имаше намерение да стане част от тях, но интервюто не минава съвсем по план и Гру се оказва лицето на най-големия им враг. Явно външния вид винаги залъгва, защото Гру е още малък, слаб, няма мускули, няма дори и брада.. та какъв злодей може да бъде? Единствения начин да покаже, че е достоен, е да се изправи срещу тях: той открадва нещо ценно, с което си навлича гневът им.

Но за да реализира своя проект, най-велик злодей, не може да бъде сам. Дори и престъпниците за да постигнат целите си, малко или много се нуждаят от поддръжници. За щастие такива има достатъчно, особено ако вземем предвид расата на Миньоните, които от векове търся достоен господар. Изглежда че амбициите му са твърде големи и привличат праисторическите същества на негова страна, да го издигнат да върхът на всички лоши момчета. По време на своето приключение ще разбере, че дори и за най-големите злини са нужно помощта на приятелите.

Това е продължение на филма от 2015 г., но действията се развиват преди тези на трилогията Аз проклетникът. Това е причината, поради която Гру разказва собствената си история. Първият филм през 2015 г. реализира 1 милиард долара и по понастоящем се нареждат на трето място по приходи в анимационните филми. По съобщение на Universal и Illumination, филмът трябваше да се появи в кината на 3 юли 2020 г., преди да бъде отложен. Датата беше точно първия уикенд на месеца, който се счита за най-престижния уикенд и обикновено се смята за една от най-добрите седмици в годината. Освен това, точно през 2020 г., Аз проклетникът прави своята 10 годишнина от първия филм през 2010 г. Поради масовото отлагане на най-големите хитове, продукцията ще има все по-големи конкуренти, като филмите с Том Круз и Скалата. Въпреки че и двамата са големи имена в киното, то франчайза на Миньорите е доказал, че може да прави масово привличане на боксофиса, а филмите подходящи за цялото семейство, се представят много добре в почивните дни.

С участието на

 • Steve Carell
  Steve Carell
  Стийв Карел

Всички части

 1. Миньоните (2015)
  Миньоните (2015)
 2. Миньоните 2 (2021)
  Миньоните 2 (2021)
Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички