Миньоните 2 (2020)

Актьори
Pierre Coffin, Steve Carell
Режисьор
Brad Ableson, Kyle Balda
Сценарист
Cinco Paul, Brian Lynch
Жанр
Анимация, Комедия
Година
2020
Премиера в България
Държава
САЩ
Трейлър на Миньоните 2 (2020)
686
Абонирай се за YouTube канала ни
Гру разказва собствената си история на своето издигане като най-велик злодей. Той постига целите си, обединявайки се с миньорите - малките жълти същества, които неуморно търсят най-злия господар, на който да служат.

Това е историята на Гру – той е добре известен на всеки като шпионин, злодей, герой, дори и проклетник, но не всеки знае за неговото минало и как се е издигнал до тези висини? Още от 12-годишна възраст той имаше мечта да бъде най-големият супер злодей в света. Той е фен на местната груба злодеи, известна като “порочната шестица” и първоначално имаше намерение да стане част от тях. Но явно външния вид винаги залъгва, защото Гру е още малък, слаб, няма мускули, няма дори и брада.. та какъв злодей може да бъде? Единствения начин да покаже, че е достоен, е да се изправи срещу тях: той открадва нещо ценно, с което си навлича гневът им.

Но за да реализира своя проект, най-велик злодей, той не може да бъде сам. Дори и престъпниците за да постигнат целите си, малко или много се нуждаят от поддръжници. За щастие такива има достатъчно, особено ако вземем предвид расата на Миньоните, които от векове търся достоен господар. Изглежда че амбициите му са твърде големи и привличат праисторическите същества на негова страна, да го издигнат да върхът на всички лоши момчета.

Това е продължение на филма от 2015 г., но действията в него се развиват преди тези на трилогията Аз проклетникът. Това е причината, поради която Грус  разказва собствената си история. С тази втора част, Аз проклетникът прави своята 10 годишнина от първия филм през 2010 г.

Първият филм през 2015 г. реализира 1 милиард долара и по понастоящем се нареждат на трето място по приходи в анимационните филми. По съобщение на Universal и Illumination, филмът ще се появи в кината на 3 юли 2020 г. Датата е точно първия уикенд на месеца, който се счита за най-престижния уикенд и обикновено се смята за една от най-добрите седмици в годината. На тази дата ще се конкурира с Райън Рейнолдс в Свободен играч. Въпреки че Рейнолдс е голямо име в киното, то франчайза на Миньорите е доказал, че може да направи масово привличане на боксофиса, а филмите подходящи за цялото семейство, се представят много добре в почивните дни.

С участието на

 • Steve Carell
  Steve Carell
  Стийв Карел

Всички части

 1. Миньоните (2015)
  Миньоните (2015)
 2. Миньоните 2 (2020)
  Миньоните 2 (2020)