Миньоните 2: Възходът на Гру (2020)

Актьори
Pierre Coffin, Steve Carell
Режисьор
Brad Ableson, Kyle Balda
Сценарист
Cinco Paul
Жанр
Анимация, Комедия
Година
2020
Премиера в България
Държава
САЩ
47
През лятото на 2020 г. ни очакват много забавни емоции с малките жълти същества, които неуморно търсят най-злия господар, на който да служат. Изглежда че амбициите на Гру са твърде големи и привличат праисторическите същества на негова страна.

Продължение на малките жълти същества, помощници на Гру, които са толкова странни и забавни, че винаги търсят зъл и тираничен лидер. Те ще скочат в едно ново приключение и за пореден път са готови да правят пакости на големия екран. Този път вероятно ще става дума и за изкачването на Гру до най-големия злодей в света.

Първият филм през 2015 г. реализира 1 милиард долара и по понастоящем се нареждат на трето място по приходи в анимационните филми.

По съобщение на Universal и Illumination, филмът ще се появи в кината на 3 юли 2020 г. Датата е точно първия уикенд на месеца , който се счита за най-престижния уикенд и  обикновено се смята за една от най-добрите седмици в годината. На тази дата ще се конкурира с Ryan Reynolds във Free Guy. Въпреки че Ryan Reynolds е голямо име, то франчайза на Миньорите е доказал, че може да направи масово привличане на боксофиса, а филмите подходящи за цялото семейство, се представят много добре в почивните дни.

Все още нищо не се знае за сюжета, а заглавието “Възходът на Гру” е само предполагаемо, тъй като заглавията са различни в различните държави. Предполагаме, че амбициите на Гру да се превърне в суперзлодей, ще се обединят с жълтите човечета, които не спират да търсят своя зъл господар. Но как точно ще стане това, все още не е ясно.

С участието на

 • Steve Carell
  Steve Carell
  Стийв Карел

Всички части

 1. Миньоните (2015)
  Миньоните (2015)
 2. Миньоните 2: Възходът на Гру (2020)
  Миньоните 2: Възходът на Гру (2020)