Милиард (2019)

Актьори
Александра Бортич, Владимир Машков, Марина Петренко
Режисьор
Роман Пригунов
Сценарист
Андрей Золотарев
Жанр
Екшън, Комедия
Година
2019
Премиера в България
Държава
Русия
Продължителност
1 ч 41 мин
Трейлър на Милиард (2019)
1 279
Абонирай се за YouTube канала ни
Милиардерът и царят на блясъка само за миг изгубва състоянието си и трябва да започне да води обичаен начин на живот. Единствения шанс да си върне това, което му принадлежи, е да иска помощта от непризнати си децата.

Матвей е успешен банкет, който е успял да постигне всичко, за което повечето хора само мечтаят. Мнозина завиждат на живота му. Материалът не отказва да се наслаждава на удоволствията на живота: елитни клубове, спортни автомобили, луксозно облекло, алкохол… Красивите жени сами търсят комуникация с него. Но като повечето богати хора, не всичко е толкова перфектно, колкото би искал. Матвей може да се нарече баща на много деца, обаче никога не призна незаконното потомство си. За съжаление той стана жертва на подъл план, поради който има деца, които не е желал. За това и той с никой не споделя  парите си – животът и проблемите на деца му не го интересуват. Те  непрестанно се опитват да се доберат до състоянието на своя псевдо-татко.

Негова приятелка му предлага да препиши цялото си богатство, което по тоз начин ще елиминира проблема с наследството на децата. След като всички документи са подписани, Матвей си мисли, че проблемът наистина изчезва. Наивния човек губи всичките си милиарди, защото приятелка му го е измамил.

За да си върне богатството, трябва да открадне документа за собствеността. Каквото и да прави, където и да отиде, ще трябва да иска помощ от онези, от които толкова време се опитваше да избяга – децата му. Той трябва да спечели доверието им, след което да формират екип, с който да открадне собственото си богатство.