22-ра миля (2018)

6.153 250 votes
Актьори
Mark Wahlberg, Iko Uwais, Lauren Cohan
Режисьор
Peter Berg
Сценарист
Graham Roland, Lea Carpenter
Снимки
Colombia, Bogotá
Жанр
Екшън, Трилъри
Година
2018
Премиера в България
Държава
Китай, САЩ, Колумбия
Продължителност
1 ч 34 мин
Трейлър на 22-ра миля (2018)
5 049
Агент на ЦРУ получава подкрепа от ултра тайна военна единица, с която трябва да достигнат ценен информатор. Той е последния им шанс да спрат надвисналата заплаха от политическата корупция. В противен случай ще бъдат поредните жертви.

Mile 22 (2018)

Когато дипломацията и конвенционалните военни решения се провалят или няма друга опция, правителството на САЩ трябва да прибегне до елитния агент Джеймс Силва и съюзниците му. Те работят като призраци, извън границите на държавата и едва ли отговарят пред някого.

Силва и екипът му са изпратени до посолството на Индонезия, която е заподозря в извършването на незаконни ядрени дейности. Целта им е да открият голямо количество радиоактивни материали, които биха могли да бъдат използвани за изграждане на атомни бомби и да унищожат няколко големи града. Тук елитния американски разузнавателен агент попада в средата на корупционен скандал, който има насилствени и политически последици от невъобразими размери. Единствения му шанс да се справи с корупцията и да обърне хода на действията, е да се обедини с мистериозен индонезийски полицейски служител, Ню Нор, който е обвинен за шпионаж. Той разполага с чувствителна информация, която застрашава целия свят. За да достигне до него, той ще бъде подпомаган от строго секретна тактическа командна единица. Те формират тайно звено, което трябва да осигури безопасност на информатора. Трябва да достигнат летището, което е на 22 мили, но много поддръжници се опитват да ги спрат…

Актьорски състав

  • Lauren Cohan
    Lauren Cohan
    Лорън Кохан
  • Mark Wahlberg
    Mark Wahlberg
    Марк Уолбърг