Слънце в полунощ (2018)

6.611 300 votes
Актьори
Bella Thorne, Rob Riggle, Patrick Schwarzenegger
Режисьор
Scott Speer
Сценарист
Eric Kirsten, Kenji Bando
Жанр
Драма
Година
2018
Премиера в България
20 Април 2018
Държава
USA
Продължителност
91 мин.
Трейлър на Слънце в полунощ (2018)
4.3 / 5 - 11 vots
8323
27
0
Присъединете се към YouTube канала ни
Кейти прекарва повечето от детството си на закрито. Задържайки се далеч от яркостта на деня, тя е била обвързана с дома си от изгрев до залез. Тоз затворен живот се дължи на рядко заболяване, от което тя е страда още от самото си раждане. Живота ѝ се променя към по-добро, когато среща Чарли.
Midnight Sun (2018)

Седемнадесет годишната Кейти от детството си е принудена през деня да живее в тъмнината на дома си, поради рядко заболяване, от което дори и най-малкото слънчево излъчване е летално за нея. Тя живее единствено за музиката: през деня композира песните си на китарата и веднага щом слънцето залезе, изпълнява ролята на уличен музикант.

Съдбата обаче носи на пътя ѝ Чарли, човека което я гледаше всеки ден от прозореца и който я поздравяваше, ще ѝ позволи да познае любовта по един много специален начин. От известно време тя в влюбена в него и когато чаровния скейтър се влюби в нея, като че ли няма нищо, което да попречи на двамата младежи, може би нямаше ако Кейти не страдаше от тази болест. Въпреки това, тя е решена да не се отказва и започва връзка с Чарли. Тя се осмелява да се освободи от натиска на околната среда, да вземе съдбата в собствените си ръце и за пръв път да се наслади на живота с лятна романтика от най-голяма степен. Но наближава време, когато трябва да му каже за болестта си. Дали младата им любов все още ще може да оцелее?

 

Добави ревю