Повелителят на дракони
Me You Madness

Me You Madness (2021)

3.6670 votes
Актьори
Louise Linton, Shuya Chang, Ed Westwick
Режисьор
Louise Linton
Сценарист
Louise Linton
Жанр
Комедия
Година
2021
Премиера
Държава
САЩ
Продължителност
1 ч 38 мин
Трейлър на Me You Madness (2021)
124
Абонирай се за YouTube канала ни
Дребен крадец е прелъстен от чаровна жена в смъртоносен капан - тя сериен убиец, който убива жертвите си сред страстен романс.

Разказва вкусната и зла приказка за красива, безмилостна, амбициозна и успешна бизнесдама Катрин Блек. Хората я считат за материалистка и нарцистично погълната и всъщност не грешат. Тя е пристрастена към натрупването на пари, обувки и животът ѝ е невероятен. Потънала в лукса на архитектурна къща-мечта в Малибу, ексклузивната модна дизайнерка обича бързи коли и изискани бижута. Тя няма нужда от мъж, освен за да задоволи смъртоносните си инстинкти, защото мъжете буквално умира в близки срещи с нея.

Когато Тайлър, дребен крадец, отговаря на нейната обява за съквартирант, се превръщат в следващата ѝ жертва. Докато той смята, че е ударил знатна мина, няма представа какво ще му се случи през следващите дни и дали въобще ще има следващи, за да разказва. След поредица от купони и страст той влиза в менюто ѝ от жертви. Но въпреки всичко за Катрин няма проблем да се отдаде на истинска романтика, преди да го довърши.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички