Monster Hunter: Филмът
Master

Master (2021)

7.149 870 votes
Актьори
Malavika Mohanan, Vijay Sethupathi, Joseph Vijay
Режисьор
Lokesh Kanagaraj
Сценарист
Lokesh Kanagaraj
Снимки
Delhi, India
Жанр
Криминален, Трилъри
Година
2021
Премиера
Държава
Индия
Продължителност
2 ч 59 мин
Трейлър на Master (2021)
227
Абонирай се за YouTube канала ни
Професора Джон се изправя срещу безмилостния гангстер Бавани, който управлява училището със своята тежка дума, принуждавайки учениците да вършат неговите беззаконни дейности.

Джон е професор в колеж, който поради алкохолизма си и влошените си отношения с другите преподаватели, се премества в младежки център за проблемни деца с престъпления. Центъра е контролиран от Бавани – садистичен гангстер, на който собственото му грубо детство го е превърнало в такъв. Джон става свидетел на инцидент, извършен от Бавани. Оказва се, че гангстера използва децата за извършване на всякакви престъпления: от работа в заведения за непълнолетни до потискане на бизнеса на конкурентите си с вандализъм. Джон се свързва с местното полицейско управление, за да се извърши разследване, където се среща с красивата Чару. Обединени в обща кауза, скоро любовта между тях разцъфтява, когато Чару научава за травматичното минало, което е принудило професора, да се пристрасти към алкохола. Между двете страни се заражда битка, корените на която започват от тежката им младост, белязана от несправедливостите на живота. Но всеки, който търси отмъщение, трябва да помни, че постигането му е само началото на поредица от нови разрушения.

Макар и описанието да звучи като дълбока философия за несправедливостите на живота, то трейлъра въобще не го оправдава, особено с тази толкова жива музика.

Използваме "бисквитки", персонални реклами на Google и статистически анализ. Събираме данни от вашето устройство, за да предоставим подходящи реклами, интерактивни функции и по-добро съдържание.

Приемете или направете персонални настройки за да продължите
ok
настройки
Функционални бисквитки

Персонални реклами

Статистически анализ

назад
запис
затвори
приемам всички